Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні громадяни, які приїхали з Автономної Республіки Крим, м. Севастополь, Донецької та Луганської областей!(31_03_15)

 Шановні громадяни, які приїхали з Автономної Республіки Крим, м. Севастополь, Донецької та Луганської областей!(31_03_15)
Автор: Chekardina   Додано:31 березня 2015   Переглядів:1118   Категорія - [Головна, Переселенцям]
 
 (голосів: 1)

Шановні громадяни, які приїхали з Автономної Республіки Крим, м. Севастополь, Донецької та Луганської областей!



Повідомляємо, що 18.03.2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 №79 «Деякі питання оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції», якою внесені зміни до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №509.

Звертаємо увагу, що відповідно затверджених змін, довідка про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, видана структурним підрозділом з питань соціального захисту населення не є дійсною без проставлення на її зворотному боці зазначеної відмітки відповідним територіальним підрозділом Державної міграційної служби.

Реєстрація внутрішньо переміщених осіб в державній службі зайнятості проводиться з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 №79

 

 

 

Люботинський міський

центр зайнятості