Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗУПИНИСЬ! ЗБЕРЕЖИ ЖИТТЯ!

 ЗУПИНИСЬ! ЗБЕРЕЖИ ЖИТТЯ!
Автор: Svetlana   Додано:21 листопада 2016   Переглядів:758   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  За останні 3 роки через нехтування Правил дорожнього допущено 189 випадків ДТП на залізничних переїздах України. Внаслідок допущених ДТП загинуло 97 чоловік, травмовано 55 осіб.

   За 10-ть місяців  2016 року на переїздах в межах міста Люботин допущено 6 випадків порушень пункту 20 «Рух через залізничні переїзди» Правил дорожнього руху України. Основне порушення - ігнорування роботи світлофорної та звукової сигналізації, положення основних шлагбаумів, а також вказівок та сигналів чергових по переїздах.

  Водії повинні пам’ятати завжди: залізничний переїзд – це зона підвищеної небезпеки. Порушення правил безпеки тягне кримінальну відповідальність, може спричинити значні матеріальні збитки, призвести до втрати здоров»я чи життя людини.

  Ще одне важливе питання – це зростання кількості випадків невиробничого травматизму, під час якого отримують травми або гинуть люди. Незважаючи на всі заходи, яких вживають на залізниці з профілактики невиробничого травматизму. Протягом 2015 року на залізниці травмовано 87 громадян, з яких 51 громадян загинуло.

Через власну необачність та нехтування Правилами безпеки на Південній залізниці в 2015 році травмовано 6 дітей, з яких 3  – смертельно.   У 2016 році  травмовано 72 чоловік, з яких 45 смертельно.                                                

ПАМ’ЯТАЙ! Від твоїх дій залежить доля, здоров’я та життя людей! Зупини смерть на залізничних коліях!

 

Головний інженер Люботинської дистанції колії

В.Л. Московка