Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА ВИСОКОЇ БЕЗПЕКИ!

 ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА ВИСОКОЇ БЕЗПЕКИ!
Автор: Svetlana   Додано:14 листопада 2013   Переглядів:1043   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 2)

    За 10 місяців 2013 року на залізничних коліях Укрзалізниці сталося  73 випадки ДТП, в тому числі 65 випадків на переїздах і 8 - на коліях поза переїздами. В результаті ДТП загинуло 16 осіб і 21  травмовано.

     У порівнянні з відповідним періодом 2012 року кількість ДТП та кількість загиблих осіб збільшилась.

    На залізничних переїздах міста Люботин за 10 місяців 2013 року допущено 6 випадків порушень Правил дорожнього руху водіями автотранспортних засобів через переїзд з охороною  23 км (зупинка Водяне), 4 порушень через переїзд з охороною 27 км (зупинка Любівка).

    Працівниками залізничного транспорту постійно проводиться велика робота по попередженню випадків порушень Правил проїзду через залізничні переїзди. Це обладнання преїздів основними шлагбаумами з  повним перекриттям проїзної частини, звуковою та світлофорною сигналізацією. Чергові по переїздах постійно слідкують за чітким дотриманням правил  проїзду через переїзди водіями транспортних засобів, але самі водії нехтують і правила і зауваження.

    В цілях збереження життя людей, попередження  випадків порушень Правил дорожнього руху водіями автотранспортних засобів при проїзді через переїзди, випадків пошкодження техніки залізниці, адміністрація  Відокремленого підрозділу «Люботинська дистанція колії» звертається до жителів міста з проханням чіткого дотримання Правил проїзду через залізничні переїзди! 

 

 

Головний інженер

Л.І.Калитчук