Веб-портал міста Люботин » Головна » ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!

 ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!
Автор: Svetlana   Додано:9 лютого 2017   Переглядів:613   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!

 

Звертаємо Вашу увагу, що з 07.02.2017 року набрав чинності наказ Мінсоцполітики України від 05.12.2016 № 1476 «Про внесення змін до наказу Міністерства  соціальної політики України від 31 травня 2013 року №316 (Порядок подання форми звітності №3-ПН)».

 Звіт 3-ПН подається до базового центру зайнятості незалежно від  місцезнаходження, а центр зайнятості двічі на місяць уточнюватиме актуальність вакансій при особистій зустрічі, у телефонному режимі або через засоби електронного зв’язку. Суттєвих змін у формі звіту № 3-ПН не відбулося. Він може бути двох видів: первинним або уточнювальним. Первинна звітність подається з метою інформування про наявність попиту на робочу силу (вакансії). Уточнювальна звітність подається в разі необхідності на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії: умов праці, розміру заробітної плати, вимог до претендента тощо. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та назви професії (посади).

 Форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через 3 робочі дні з дати відкриття вакансії. Окрім того, в розділі І Звіту № 3-ПН роботодавці не вказуватимуть: бажають заповнити наявну вакансію за сприяння центру зайнятості чи наданий звіт має для центру зайнятості лише інформативний характер.

Люботинський міський

 центр зайнятості