Веб-портал міста Люботин » Головна » Відбулася робоча нарада міського голови Л. І. Лазуренка із адміністрацією освітніх закладів та дитячих садочків

 Відбулася робоча нарада міського голови Л. І. Лазуренка із адміністрацією освітніх закладів та дитячих садочків
Автор: Svetlana   Додано:23 травня 2017   Переглядів:578   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   Розпочинаючи нараду, міський голова Л.І. Лазуренко повідомив, що головним завданням міської влади на сучасному етапі є реформування освіти та медичної галузі у місті.  Наголосив, що в умовах внесення змін до Бюджетного кодексу України, на фінансування місцевих бюджетів передаються оплата комунальних послуг і енергоносіїв  для закладів охорони здоров’я, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (крім заробітної плати педагогічних працівників). Виходячи з цього, необхідно мінімізувати  видатки на комунальні послуги.

Частково міська влада підготувалася до економії споживання енергоресурсів. Так у минулому році були замінені всі віконні блоки на нові, енергозберігаючі.

  Головна мета сьогодні – підвищення ефективності утримання бюджетних установ, запровадження заходів з енергоефективності й оптимізація мережі закладів освіти та медицини. Але це не повинно погіршувати умови навчання учнів та роботу педагогічних колективів, – наголосив Л.І. Лазуренко.

Радник міського голови Вячеслав Рубан подякував присутнім за участь у підготовці міні-проектів для обласного конкурсу «Разом в майбутнє» та відзначив, що майже всі освітні та дошкільні заклади надали по декілька проектів на конкурс.

У рамках наради були розглянуті проблемні питання, які потребують невідкладного вирішення, визначені шляхи їх вирішення та надані відповідні рекомендації і доручення щодо забезпечення виконання поставлених завдань.

 

Відбулася робоча нарада міського голови Л. І. Лазуренка із адміністрацією освітніх закладів та дитячих садочків
Радник міського голови Куденко Л. В.