Веб-портал міста Люботин » Головна » Нарада міського голови Леоніда Лазуренка із головами квартальних комітетів міста

 Нарада міського голови Леоніда Лазуренка із головами квартальних комітетів міста
Автор: Chekardina   Додано:9 листопада 2017   Переглядів:598   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Нарада міського голови Леоніда Лазуренка із головами квартальних комітетів міста


У Люботинській  міській  раді  8 листопада  пройшла робоча нарада міського голови Л.І. Лазуренка із головами квартальних комітетів міста Люботина, на якій розглядалися питання  соціального та економічного розвитку Люботина у 2017 році.

Увага була зосереджена на утриманні бюджетних установ, проведенні ремонтних робіт у цих закладах та плани влади щодо подальшого розвитку бюджетної сфери міста.

Леонід Лазуренко відзначив, що міська влада системно і наполегливо працює над вирішенням завдань. Цього року за рахунок міського бюджету було  виконано значний обсяг ремонтних робіт дорожнього покриття на суму 7 млн. грн., проведені капітальні ремонти покрівлі даху у загальноосвітніх школах № 3та № 6, капітальний ремонт будівлі теплогенераторної та теплотраси в НВК №  2;  за рахунок обласного бюджету триває технічне переоснащення системи теплопостачання ЗОШ № 4 із впровадженням теплогенераторної установки кошторисною вартістю 1млн. 195 тис. грн.; проведені капітальні ремонти першого поверху адміністративної будівлі, частини першого поверху поліклініки КЗ «Люботинська міська лікарня» на загальну суму 1 млн. 100 тис. грн. Також у цьому закладі проведено технічне переоснащення системи теплопостачання та побудована котельна із двома котлами на твердому паливі вартістю 2 420 00 грн.

Триває реконструкція першого поверху Міжшкільного навчально-виробничого комбінату для переведення в подальшому з Будинку дитячої та юнацької творчості відділу освіти.

Цього року у місті було встановлено 14 дитячих ігрових майданчиків та 1 спортивний майданчик.

З метою покращення ситуації з водопостачання до кінця року планується закінчення будівництва  двох глибинних свердловин.

Щодо перспективи розвитку міста, Леонід Лазуренко підкреслив, що за рахунок  обласного бюджету буде продовжений ремонт дорожнього покриття у напрямку сел. Караван,  також є необхідність оптимізації лікувальних закладів міста.  

У ході проведення наради головами квартальних комітетів були порушені питання автобусного перевезення, якості надання послуг із водопостачання, грейдерування та ремонту доріг, продовження встановлення вуличного освітлення, на які працівниками відповідних служб були надані обгрунтовані пояснення.

У нараді взяли участь заступники міського голови, секретар міської ради, керуюча справами, радник міського голови, керівники установ, начальники відділів виконавчого комітету Люботинської міської ради, депутати міської ради.

Радник міського голови Лідія Куденко 

 

Нарада міського голови Леоніда Лазуренка із головами квартальних комітетів міста

 

Нарада міського голови Леоніда Лазуренка із головами квартальних комітетів міста