Веб-портал міста Люботин » Головна » Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» на 15% збільшили онлайн платежі за газ

 Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» на 15% збільшили онлайн платежі за газ
Автор: Chekardina   Додано:15 листопада 2017   Переглядів:822   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» на 15% збільшили онлайн платежі за газ


ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» послідовно розширює перелік різних онлайн сервісів, через які клієнти компанії можуть розрахуватися за спожитий газ. Після того, як в жовтні була налагоджена робота ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» з платіжною системою EasyPay, споживачі газу в Харківській області отримали можливість самостійно обирати будь-який з шести способів оплати за газ через інтернет.

 

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» створило 6 можливостей для онлайн-оплати мешканців регіону за спожитий природний газ.  Здійснити онлайн-платіж за енергоресурс  можливо через Особистий кабінет на сайті 104.ua, платіжні системи Portmone, iPay.ua, EasyPay, MEGABANK Online та Приват 24. Завдяки збільшенню можливостей використання платіжних інтернет - платформ, споживачі мають змогу безкомісійно розрахуватись за спожите паливо або з мінімальною комісією.

 

Найактивніше використовують онлайн-сервіси для розрахунків за газ мешканці Харкова. Проте зростання популярності платіжних інтернет-платформ відчутно і серед мешканців області. Адже для споживачів, які оформили картку EasyPay та розраховуються  нею за спожитий газ –комісія сервісу не нараховується. Комісія інтернет-банкінгу Приват 24, при розрахунках за газ карткою Приватбанку, складає близько 1 грн. А оплачуючи 100 грн. за газ в iPay розмір комісії складає лише 1,52 грн.

 

«На Харківщині споживачі газу активно долучаються до використання онлайн-сервісів. Наприклад, в області кількість онлайн-платежів за спожитий газ збільшилась на 15%. Адже платіжні інтернет-платформи, з якими ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» укладено договори,  конкурують між собою та створюють для своїх клієнтів більш привабливі умови», - зазначила начальник відділу розрахунків за газ ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Тетяна Харченко.

 

Для зручності своїх клієнтів, ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» розширює можливості дистанційного спілкування з клієнтами та заощадження часу на оплату за газ. І хоча розмір банківської комісії не залежить від газової компанії, завдяки створеній конкуренції зменшуються розміри існуючих комісій та відкриваються нові можливості для безкомісійних платежів за газ.

 

Загалом оплатити за спожитий газ, мешканці області можуть через Особистий кабінет, платіжні системи, платіжні термінали, в відділеннях банківських установ. Розмір комісії при здійсненні платежу, визначається платіжною системою самостійно і не залежить від ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ».

 

Довідка: ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» здійснює постачання природного газу на території Харківської області (в т.ч. м. Харків) з 01 липня 2015р. Підприємство обслуговує більше 960 тис. побутових споживачів регіону, 3,7 тис. промислових та комунально-побутових об’єктів.