Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

 Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
Автор: Svetlana   Додано:14 лютого 2018   Переглядів:552   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

  Щорічно українці віддають глибоку шану солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

  Нічим не зміряти глибину трагедій та психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли цей надзвичайно жорсткий , виснажливий , з щоденними біллю та смертями, життєвий шлях.

   Та з кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від тих жахливих подій. Але навіть час не затьмарив спогадів про афганську  війну, бо не підвладний він викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які демонстрували наші  співвітчизники.

 

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

 

     Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє.

    Ви і зараз не стоїте осторонь тих трагічних подій, які захлеснули Україну.  Ви і надалі, усвідомлюючи високу громадянську відповідальність,  продовжуєте виконувати свою благородну місію і вносити значний вклад у забезпечення миру. Ми вдячні Вам за це.

     Закликаю всіх схилити  голови перед світлою пам’яттю   загиблих, вшанувати тих, хто віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок ! Вічна їм пам’ять!

     Афганська війна повік буде для нас нагадуванням про те, як важливо зберігати та підтримувати громадський мир та злагоду у нашому домі.

    Тож, зичу вам, шановні воїни–інтернаціоналісти, міцного здоров’я і мирного неба, добра і злагоди вашим родинам , достатку і довголіття, аби жахіття війн більше ніколи не поверталися у наше життя.  

З повагою

Міський голова

Л.І.Лазуренко