Веб-портал міста Люботин » Головна » ПАТ «Харківгаз» втричі збільшив винагороду за інформацію про газових крадіїв

 ПАТ «Харківгаз» втричі збільшив винагороду за інформацію про газових крадіїв
Автор: Svetlana   Додано:23 лютого 2018   Переглядів:505   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

ПАТ «Харківгаз» втричі збільшив винагороду за інформацію про газових крадіїв

 

  ПАТ «Харківгаз» виплатить 3 тис. гривень за достовірну інформацію про крадіїв газу. Більше десяти споживачів, що допомогли в минулому році у виявленні газових крадіїв отримали винагороду.

  В 2017 році підприємством викрито понад 2 тис. випадків незаконного використання газу. За фактами крадіжок нараховано до сплати понад 30 млн. грн. Споживачі, що попередили небезпечні ситуації, пов’язані з незаконним використанням газу, отримали винагороду.

  «Втручаючись в роботу вуличних газопроводів крадії ігнорують потреби багатьох сімей та створюють небезпеку для мешканців сусідніх будинків. Тому ми почали активно співпрацювати зі споживачами для попередження небезпечних ситуацій, пов’язаних з крадіжками газу», - зазначила комерційний директор ПАТ «Харківгаз» Ірина Лістова.

   Серед крадіїв палива на Харківщині в минулому році домоволодіння, офіційно не підключені до газових мереж, приватні будинки, де господарі займаються підприємницькою діяльністю. Наприклад, в Харківському районі на території приватного будинку було облаштовано готель та газифіковано за допомогою незаконної врізки у вуличний газопровід. В Валківському районі на подвір’ї власник будинку створив міні-підприємство по виготовленню паливо-мастильних матеріалів з викраденого природного газу. Нерідко до крадіжок вдаються і промислові споживачі. В 2017 році  на крадіжці газу викрито 15 підприємств.

   Повідомити достовірну інформацію про випадки крадіжки газу мешканці області можуть на електронну адресу dialog@khgas.com.ua або за телефоном (057) 341-44-70. Всі отримані дані є анонімними та конфіденційними. Після перевірки і підтвердження даних – людину, що надала інформацію очікує винагорода.

   Довідка: ПАТ «Харківгаз» здійснює розподіл природного газу на території Харківської області. Підприємство обслуговує 17 тис. км. газопроводів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 900 млн. м. куб. природного газу. ПАТ «Харківгаз» забезпечує природним газом понад 450 тис. домоволодінь Харківщини.