Веб-портал міста Люботин » Головна » День працівників цивільного захисту населення

 День працівників цивільного захисту населення
Автор: Svetlana   Додано:17 вересня 2018   Переглядів:445   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Сьогодні 17 вересня – професійне свято для тих, для кого кожен робочий день пов"язаний  з ризиком для життя – День працівників цивільного захисту населення (День рятівника).

  Рятувальник – професія мужніх та самовідданих людей. Це не робота, а покликання. Люди, які обрали цю професію, захищають мир та спокій наших громадян, готові протистояти будь-яким викликам та небезпекам.

  Саме вони, в умовах підвищеного ризику для життя, ліквідують надзвичайні ситуації, гасять пожежі, рятують життя та долі багатьох людей.

  Саме вони, захищають національні богатства, доставляють гуманітарні вантажі, розміновують населені пункти, надають допомогу пораненим та потерпілим, здійснюють евакуацію…

  Сьогодні українські рятувальники своїм героїзмом, високим професіоналізмом  та  вірністю присязі і обов"язку, заслуговують слова великої вдячності та поваги від нас, звичайних громадян.

  Тож, щиро бажаю всім представникам цієї мужної професії міцного здоров"я, благополуччя, добробуту та наснаги. Хай буде  мир та спокій у ваших родинах, а підтримка рідних та близьких людей буде джерелом невичерпної життєвої енергії.

 

З повагою,

міський голова

 Л.І.Лазуренко